IDEOITA PORRASKÄYTÄVIEN KUNNOSTUKSEEN

Suunnitelmien mukaisesti porraskäytävien ovet lasituksineen uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. Ovet ovat lämpöeristettyjä alumiinikehysovia, joissa on 3-kertainen, turvamääräysten mukainen umpiolasielementti. Myös kapeat takaovet uusitaan. Ala-aulan tiililaattalattiat puhdistettuina ja maalatut betoniseinät jäävät. Ala-auloihin tulevat myös ilmoitus- ja palokunnantaulut.

Eri toimijoiden kanssa on käyty alustavia keskusteluja tavoista, joilla nykyaikaistaisimme ja piristäisimme porraskäytävien ilmettä. On esitetty uudelleen maalausta erilaisine kuvioineen, vanhoja valokuvia talomme alueesta, taidetta ala-aulaan, viherkasveja jne.

Nyt haluaisimme kuulla teidän, hyvät asukkaat, näkemyksiä tästä. Mitä haluaisitte tehtävän porraskäytäville? Mikä olisi yleissävy? Rauhallinen vai värikäs? Mitä ala-aulan seinille? Valokuvasuurennoksia? Mistä? Taidetta, millaista? Modernia vai perinteisempää? Mitä muuta?

Ei ole oikeita tai vääriä ehdotuksia, kaikki kelpaavat, kiitos! Voitte esittää ehdotuksianne taloyhtiön sähköpostiin  asoykarilasse@gmail.com tai  ottaa meihin hallituksen jäseniin yhteyttä kun pihalla nähdään.

Kiitos jo etukäteen!