PYSÄKÖINTI

Tällä viikolla on taas kerran noussut esiin pysäköinti etenkin taloyhtiön 2-talon puoleisella pysäköintialueella. Autoja on parkkeerattu lisärivi koko pihan matkalta ja näin  kavennettu huomattavasti ajotietä portilta pihaan. Nyt remontin aikana taloyhtiön pihalla käy joka päivä useita kuorma- ja pakettiautoja tekemässä tavaratoimituksia, lisäksi täytyy muistaa pelastuslaitoksen esteetön pääsy taloihin ympäri vuorokauden.

Väärin pysäköinnistä on useissa yhteyksissä epäilty remonttimiehiä. Tänään perjantaina 23.3. aamulla tehtiin pistokokeen omaisesti tarkastus ja yksikään väärin pysäköidyistä autoista ei ollut remonttimiesten, vaan kaikki olivat talon asukkaiden tai heidän mahdollisten vieraidensa autoja. Talon portilla on suurikokoinen taulu, josta selviävät kaikki sallitut pysäköintipaikat, yhteensä niitä on 102 kappaletta eli yksi per huoneisto. 2-talon puolella on 6 parkkiruutua per rivi, merkkinä ovat oranssit muovitolpat.  Lisäksi käytössämme ovat Vesijärvenkadun ilmaiset parkkipaikat. Lisäksi lienee kaikille selvää, että talojen sisäpihalle ei saa pysäköidä.

Toivomme, että näitä ohjeita noudatetaan tinkimättömästi eikä pysäköinninvalvojia tarvitse kenenkään kutsua paikalle virhemaksuja kirjoittamaan.

Hyvää kevään odotusta kaikille!